dimecres, 23 de març del 2016

Senyor Jesucrist, tingueu pietat d'aquest món


Una immensa lamentació per Brussel·les, per Europa, pel món. Un crit de dolor a l’ànima! La Creu del Senyor ha estat elevada de nou!

La violència cega, sense entranyes, ha colpejat de nou a Brussel·les, poc a poc el terrorisme islàmic va escampant la sang d’innocents per les les ciutats. La por es posa a dins. Què podem fer? Primer de tot pregar, pregar molt, pregar amb llàgrimes per aquesta humanitat. 

La jihad no és humana, és demoníaca. Des de la parròquia ens unim a la lamentació de tot el món per condemnar tot atac terrorista. Són covards i traïdors. No donen la cara com en el noble combat, si és que pot haver un combat noble, i atempten contra vides innocents i desarmades. La situació és prou greu com per recordar que hi ha guerres justes i injustes i que, dins de la proporcionalitat, els pobles tenen dret a defensar-se dels agressors injustos. Com desitgem que els governs d’Europa sàpiguen trobar els mitjans per eradicar el terrorisme i salvar la pau!



Com ho hem de demanar a nostre Senyor? Aquesta nit serà diferent per moltes famílies i molts, molts, ploraran la mort de persones estimades amb una tristesa que creuran insuperable. Preguem. Amics, prenem el sant Rosari, és un acte de comunió amb el dolor del món.

Imatge i breu text publicats en el compte d'Instagram
del Papa Francesc, pregant per les víctimes de l'atemptat 

Que la Mare de Déu estengui el seu mantell de protecció sobre les ciutats on és invocada.

Escoltem l’impressionant Miserere d’Allegri. Un dia us explicarem la història d’aquest Miserere, dediquem-lo a tots, als qui han mort, a les víctimes i als botxins perquè Déu tingui misericòrdia d’ells.