dijous, 25 de febrer del 2016

TESTIMONIS DE LA FE

DIJOUS DE LA SEGONA SETMANA DE QUARESMA

Avui, com vàrem fer el dilluns dia 15, interrompem les "Perles diàries" (gairebé diàries, clar, si volem ser ben precisos) de comentaris a l'Evangeli per presentar dos testimonis de la fe. Preguem que escolteu els dos vídeos que us facilitem pel YouTube. Us agradaran.

Jim Caviezel, l'actor i, al costat, ell mateix en el paper de Jesús a La Passió de Crist.

El testimoni dels laics. Escolteu amb atenció la predicació del gran actor Jim Caviezel, que representà Jesús en la gran pel·lícula de la PASSIÓ DE CRIST de Mel Gibson. Aquest actor és catòlic romà i està casat amb dos fills. El matrimoni no pogueren tenir fills i n’adoptaren a dos. Per tot arreu anuncia l’Evangeli de Crist. Es va convertir fent aquesta pel·lícula i quedà estigmatitzat com un fanàtic religiós de Hollywood. És un bon noi i practica la fe. Que Déu el beneeixi, a ell, la seva esposa i els seus fills.

És un cas semblant a l’actor mexicà Eduardo Verastegui
Eduardo Verastegui, l'actor i, al costat, ell mateix a la pel·lícula Bella,
de temàtica contrària a l'avortament.
Tots dos són laics compromesos en la predicació de l’Evangeli. 

El testimoni de Jim és realment impressionant, escolteu-lo per tal de tenir la certesa de què els laics també els és donat el do de l’Esperit Sant per predicar la Paraula de Déu i donar testimoni de la seva fe. Tingueu en compte que els Nord Americans són profundament religiosos i que l’Església Catòlica d’Amèrica, després de la gran prova, és ara una Església floreixent, confirmada a més per la darrera visita apostòlica del Papa Francesc.


I escoltem també l'Eduardo explicant la seva experiència de conversió.


Els dos actors van coincidir l'any 2011 en una trobada dels Catholic Athletes for Christ, una organització sense ànim de lucre que serveix als catòlics en l'esport professional, proporcionant recessos, grups de pregària i d'estudi bíblics i sacerdots als equips per a les misses en els clubs.