dijous, 9 de juliol del 2015

Ple d'una alegria que no sé explicar

Una de les manifestacions de l’Esperit Sant és l’alegria. Una alegria que té una punta de bogeria; una alegria de saber què tot està en mans del Senyor i que Ell ens estima a tots i sap el destí de cadascú. És creure que cada dia és un happy day perquè el Senyor ha ressuscitat.


Les persones plenes de l’Esperit Sant de vegades estan contentes i no saben per què. Fins i tot quan les coses els van malament. Les persones plenes de l’Esperit Sant de vegades necessiten dansar i cantar. Dels sants s’explica que de molt sovint els agafava com rampells d’alegria, inexplicables pels altres. Sant Felip Neri passava el dia fent coses estrambòtiques que feien riure i suscitaven l’estranyesa dels altres que no el comprenien. No cal dir santa Teresina que amb el seu somriure i la seva conversa alegrava el monestir on vivia, amb unes religioses que sempre estaven malhumorades. L’alegria de l’Esperit Sant és profunda, desarma els qui “es creuen” alguna cosa, és humil, comunicativa i plena de tendresa.

La gràcia de l’Esperit Sant omple el cor de les persones amb un estat que l’Escriptura compara figuradament a l’embriaguesa, és a dir, quan estan plens d’un sentiment que els supera i no poden controlar, sobretot en l’ordre a l’amor.

El noi que canta en aquest You tube es diu Jotta A., és brasiler i té alguna cosa de la gràcia de l’Esperit Sant que dins del cor ens fa lloar el Senyor. És música alegre, pels qui estimen...


Com que els qui fem el blog ens agrada tant i “fem el que volem” us posem dos vídeos. Gaudiu-los, si us agrada. A nosaltres, sí! :-)

1 comentari:

Mª Carmen Payá ha dit...

Gracies Senyor pel do de la música i per la bellesa del cant de les teves creatures. Al cel gaudirem a desdir d'aquesta bellesa quan et lloarem per sempre més.

Mª Carmen Payá