diumenge, 13 d’abril del 2014

La Pasqua del Senyor és tota la nostra vida.

Es per nosaltres que Crist, el Fill de Déu, s’encarnà i es feu home. Es per nosaltres que el Senyor lliurà la vida i estengué els braços a la creu amb una abraçada que ho agafa tot i ho pren tot cap al Pare. I per això la Pasqua del Senyor és nostre. És nostra l’Eucaristia que ens ha donat, és nostre el manament de l’amor amb el qual hem de mostrar al món que som deixebles seus.

És nostre l’Esperit que ens lliurà des de la creu i és nostre la Mare que el Senyor ens ha donat. També és nostre el misteri de l’Església en aquest món i l’altre. Com també és per a nosaltres el cel (la vida infinita de Déu) que ell ens ha donat. Tot això pertany al do del Senyor. Ho tenim sempre per a nosaltres. Si ens ho ha regalat no ens ho hem de deixar prendre. Cal vivificar-ho sempre en la pregària. Això és, amics meus, el que celebrem en la gran setmana de Pasqua. La Pasqua del Senyor és tota la nostra vida i allò que estimem més.


Celebrem amb humilitat i reverència de cor els Misteris de la nostra salvació. Sobretot no deixem de participar en la Nit més santa de l’any en la celebració de la Vetlla de la Pasqua del Senyor. Donem testimoni de què som fills de Déu en la humilitat i en el desig de ser sants, amics de Déu.

Celebrem la Pasqua, germans estimats, amb molta pregària, amb un gran amor al Senyor, en l’alegria de donar testimoni de l’Evangeli i sense deixar-nos prendre l’esperança ni fugir de la gloriosa i lluminosa Resurrecció de Crist. En l’amor del Crist rebeu pregària i benedicció.

Mn. Rafael Serra. Rector.