diumenge, 1 de setembre del 2013

Setembre, un nou Curs de Pastoral

El primer de setembre marca el començament de curs a la parròquia. Les activitats ordinàries tornen, també el costum d’entrar al Blog tant de casa i estimar-lo. Cada entrada és una llavor que ens fa créixer en la joia del viure cristià.

Per damunt de tot estimem-nos per professar la fe veritable. I deixem que l’amor del Crist ens faci mirar amb goig tot el que farem per Ell. En definitiva tot el que es fa en una parròquia és de Crist i per Crist. Tornarem a acollir els infants que vindran a catequesi tornarem a preparar amb amor les grans festes de l’any, el Nadal, tant entranyable i la Pasqua tant joiosa, amb aquells temps que els precedeixen, l’alegre Advent i la seriosa Quaresma. Amb amor rebrem els pobres i els estimarem. Amb amor anirem a visitar els ancians i els portarem un regal d’alegria. Amb amor celebrarem l’Eucaristia i estimarem el Senyor i serem solidaris amb les necessitats del món i atents als signes de la quotidianitat per a descobrir allò que ens parla del Déu vivent.

Us proposo quatre certeses, que són quatre conviccions i quatre maneres de fer:

1. Déu estima a tots els homes i dones. És el Déu de tots i el Déu de cadascú. No hi ha cap existència que no sigui estimada per Déu.

2. No treballem per a la Parròquia, treballem pel Regne de Déu. Sortim de tantes programacions i fem amistat amb aquells que són a fora, però que en el cor de Déu estan dins de la parròquia, potser més que nosaltres mateixos.

3. Alegrem-nos cada dia de ser cristians i comencem el dia sota el somriure de la Mare de Déu. Deixem lloc per a Déu en la pregària.

4. Fem feliços els qui tenim al voltant i pensem que dins de la Parròquia ningú hauria d’entristir a ningú. Fem-nos el regal de l’alegria.



SERVIR EL SENYOR ÉS UNA ALEGRIA,
QUE ELL ENS FACI INSTRUMENTS DE LA SEVA PAU