dimarts, 27 de novembre del 2012

Mn, Manuel Pascual Saperas, In paradisum


Avui ha traspassat d’aquest món al Pare del Cel, el prevere de la nostra arxidiòcesi, Mn. Manuel Pascual Saperas, que fou durant sis anys rector de la nostra parròquia de Crist Rei. Al cel siguis Mn. Manuel Pascual.

Fidel al seu ministeri ha mort com a rector de les Parròquies de l’Albinyana i de Bonastre i encarregat de la tinença parroquial de les Peces de l’arxiprestat d'El Vendrell. La nostra parròquia eleva pregàries i sufragis per la seva ànima. Que rebi la corona dels pastors aquell qui serví a l’Església.

Mn. Pascual era un home culte, pacífic i obert; que es feu càrrec de la parròquia en un temps no fàcil de la seva breu història. Amb esperit de pau creà comunió al seu voltant.

La missió que ens ha estat encomanada en l’Església no és nostra, és de Déu i, per tant, de tots, i en l’Església sempre recollim el que d'altres han sembrat, així com també d'altres recolliran el que ara nosaltres sembrem. Perquè tant el qui sembra com el que sega ho fa en el camp de Déu. I tot creix per la seva força. I nosaltres, els preveres, hem de començar el treball allà on els altres l’han acabat.

Missa d'Inici de Curs 2008/09
Gràcies, estimat Mossèn, per tot el que vas sembrar de bé, de bondat i de pau en la nostra parròquia. I ningú s’ha de sentir amb cap mèrit, car tot és obra de la gràcia de Déu en nosaltres.

Mn. Pascual rebrà sepultura cristiana demà, dimecres, dia 28 de novembre, a dos quarts de dotze a la tinença parroquial de les Peces, prop l’Albinyana. El Sr. Arquebisbe Metropolità presidirà les Exèquies. La setmana vinent serà anunciat el solemne funeral per ell a la nostra parròquia.