divendres, 30 de novembre del 2012

El testimoni de Santa Maria Rosa Molas

Com ja sabem, el passat dia 11 d'octubre es va celebrar el cinquantè aniversari de la inauguració del Concili Vaticà II. És amb motiu d'aquesta commemoració que, des de llavors i fins el dia de Crist Rei del mes de novembre de 2013, es celebra l'Any de la Fe.

Són diverses les activitats que s'aniran fent al llarg d'aquests mesos per omplir de vivències aquest Any de la Fe. Per exemple, a la nostra Parròquia tenim, un dimarts al mes, la Catequesi d'adults dedicada al Credo apostòlic.

Una altre de les propostes que ha fet el Sant Pare és tenir ben presents aquelles persones que, abans nostre, han passat pel món deixant un bon testimoni, un exemple a seguir.

Amb aquesta idea, el dia 11 de novembre, la Missa de 12 va estar dedicada especialment a Santa Maria Rosa Molas, filla de Reus.




Així doncs, les germanes de la Consolació, congregació fundada per Santa Maria Rosa Molas, varen ser especialment convidades a participar de l'Eucaristia. D'una d'elles vàrem poder escoltar un resum de la vida i obra de la santa.



Les germanes van tenir el generós detall d'obsequiar a la Parròquia amb un quadre de la seva santa fundadora, que tots vàrem rebre amb alegria i aplaudiments.
Llavors, un grup de nens de catequesi, va regalar una rosa a cada germana com a signe d'agraïment per la seva presència i testimoni.


En acabar l'Eucaristia, Mn. Rafael seguit dels infants de catequesi i de les germanes de la Consolació, va anar a posar el quadre de Santa Maria Rosa a l'espai que ja tenia reservat a la Capella del Santíssim.