divendres, 10 de juny del 2011

Amb la fi de les obres, la parròquia brilla radiant


Ha estat la gran notícia de la Pasqua, la gran notícia dels darrers anys. Hem fet obres a la parròquia i l’hem deixada radiant i joiosa. Ara, a aquestes pedres pintades, nosaltres, les pedres vives que som tota la feligresia, hem de donar-hi l’alegria.


S’han fet moltes coses -de les que ja us vam parlar en el darrer número de La Veu- i ara ja gaudim de la feina acabada, tot i que falten dos o tres detalls que s’han d’enllestir. I la veritat és que tot plegat s’ha fer en un temps rècord en un exemple de coordinació i de dedicació d’algunes persones de la comunitat.


Tanmateix al Consell de Pastoral i a la Comissió d’Obres estem molt contents de la resposta de la feligresia pel que fa a les aportacions per pagar el deute que hem contret -amb l’aval del bisbat- amb una entitat financera.


El que volem ara és animar-vos a seguir col•laborant i fem especialment una crida a aquelles persones que ho vulguin fer, a adoptar el mètode de les quotes fixes que ens ajudarà sobre manera a preveure totes les amortitzacions i pagaments. A més, també volem recordar-vos que la següent col•lecta extraordinària la farem la propera festa de Pentecosta, és a dir, el 12 de juny.