diumenge, 13 de març del 2011

Missa Familiar de febrer


La parròquia es va omplir alta cop d'infants, de les seves famílies i, aquesta vegada, també de pomes! I és que les catequistes havien demanat als xiquets que portessin una poma i ells així ho van fer. Per cert, he de dir que és un goig i una gran alegria veure l'església tan plena els dies de missa familiar!
A l'Evangeli Jesús ens diu que no podem servir a dos amos al mateix temps, que no podem estimar Déu i els diners a la vegada. En canvi, en el món actual, sembla que només compten els béns materials, el tenir més coses i més diners....
A l'homilia, el mossèn va explicar que allò que és imprescindible per un cristià és estimar. Algú que no estima no pot dir que és cristià. Nosaltres, si volem ser bons cristians i estimar, el que farem serà compartir allò que tenim i, així, n'hi haurà per a tots. Llavors, tots els nens i nenes van anar fent l'ofrena de la poma que havien portat i, al mateix temps, les catequistes donaven a la M. Teresa una poma de cartolina amb els noms de tots els membres de cada grup i ella les penjava a un arbre.
Es va omplir un cistell ben gran i un de més petit i, tal com es va explicar llavors mateix, aquestes pomes es van portar al menjador social de Càritas. Va ser una explicació molt clara i pedagògica i els nens van entendre perfectament el missatge.