dimarts, 22 de febrer del 2011

Reus, ciutat acollidora

A partir d’ara, i fins el proper mes d’agost us anirem explicant tot el que fa referència a la Jornada Mundial de la Joventut que aquest any es celebra a Madrid i que presidirà Benet XVI. La nostra parròquia està d’enhorabona per dues coses.
En primer lloc, junt amb la majoria de les parròquies de Reus i tota la comuniat cristiana de la ciutat (escoles, esplais, entitats, serveis, moviments, agrupacions i confraries de Setmana Santa...) preparem la visita que ens faran, de camí cap a Madrid, més de 700 joves de la diòcesi belga de Namur.
Vindran a visitar-nos per explicar-nos la seva experiència de fe. I nosaltres estem, ja des d’ara, contents per rebre aquesta visita, com Elisabet estava contenta de rebre Maria.
Per tot plegat, necessitem persones voluntàries per a la organització i famílies que vulguin acollir joves belgues a casa seva.
En les properes setmanes trobareu triptics per apuntar-vos. A més, hi ha dues persones de la parròquia, en David Brumós i l’Elisabet Canudas que formen part de la comissió organitzadora i a les que us podeu adreçar