diumenge, 10 d’octubre del 2010

La parròquia de Crist Rei és una vinya que el Senyor ha plantat


I com que és una vinya del Senyor només podem donar fruit en la mesura que vivim empeltats a Ell. I cadascú de nosaltres hem de dir aquesta pregària: “Gràcies, Pare, perquè m’has empeltat a la vinya del teu Fill”. Els fruits fan la bona olor del Crist, i la bona olor del Crist desprèn perfum de caritat, alegria i humilitat. Nosaltres som treballadors de la vinya del Senyor, i el primer que hem de fer en començar el curs és pregar perquè sense el Senyor no podem fer res.

El lema pastoral d’aquest curs és DESCOBRIR L’AMOR QUE EL CRIST TÉ A CADASCÚ, VIURE’L I TESTIMONIAR-LO. Aquest és un treball interior i exterior, invisible i visible.

No podem capir el valor d’eternitat que tenen les nostres accions en el cor de Déu: Durant tot el curs ho anirem treballant, perquè ningú pot transmetre allò que no té. I ara és l’hora del veritable laïcat apostòlic. Primer en les famílies, en els vostres ambients i també en la parròquia.

Ara fa un any que sóc entre vosaltres. Quan el Senyor va cridar a Sant Francesc li va dir: “La meva Església s’ensorra, reconstrueix-la”. Es una paraula que val per nosaltres. Preparem la parròquia pels qui vindran després de nosaltres.
Transcric les paraules que vaig dir el dia de la meva entrada a Crist Rei: “Aquí em teniu per a servir-vos a tots. Només vull fer la voluntat de Déu i que vosaltres cerqueu en tot i per tot la voluntat de Déu. (...) La voluntat de Déu és que creixem com una comunitat de deixebles de Crist, que ens estimem per professar la fe veritable i sembrem aquelles llavors bones que els homes justos sembren amb esperit de pau”. Treballem la vinya que el Senyor ha plantat, donem els fruits saborosos que el Senyor espera de nosaltres. I el primer que espera és la fidelitat que creix en l’amor.
Rafael Serra. Rector.