dimecres, 15 de setembre del 2010

Setembre...

Encara fa calor, però alguna cosa ens indica que l’estiu es va acabant... A les nits es pot descansar millor i tenim ganes de reprendre les activitats que ens ocupen durant l’any.

A la Parròquia també es nota aquest ambient de començament de Curs. Diverses reunions van programant la feina per fer. Aquesta setmana, des del dilluns i fins divendres, les Catequistes estan duent a terme les matriculacions d’infants, adolescents i joves a la Catequesi, la Veu de la Parròquia prepara ja el seu primer número del Curs perquè surti el dia de la Missa d’inauguració, que serà el 10 d’octubre, i així, poc a poc, tot es va situant al seu lloc.



Aquest blog, que durant l’estiu també ha tingut poca feina, es posa de nou en marxa per anar explicant i compartint tot allò que pugui tenir, de manera directa o indirecta, alguna relació amb la nostra Parròquia o, més general encara, amb la nostra Fe.



Per cert, ja heu vist la capsa que hi ha a l’entrada de l’església, damunt la tauleta, per poder-vos inscriure a Catequesi d’adults? Aprofundirem a l’Evangeli de sant Marc... i només és un dia al mes! Us animeu?

Ens anem veient!!