diumenge, 2 de maig del 2010

Els nens i nenes que rebran la primera comunió renoven les promeses del Baptisme

Els diumenges segon i tercer de Pasqua, dies 11 i 18 d’abril, els nens i nenes de la Parròquia que s’estan preparant per fer la seva Primera Comunió, van avançar un pas més amb la Renovació de les promeses del Baptisme.
Es tractava de quelcom que, com els va dir el mossèn, no era propi de “petits” sinó de nois i noies més grans.
Amb una cerimònia breu i molt maca, celebrada al interior de l’Eucaristia dominical de les 12, desprès de l’homilia, els infants, portant a la mà una candela encesa, varen manifestar, responent a les preguntes del prevere, la seva renúncia al mal i la seva fe en Déu.
Després, un per un, van anar passant per la pila baptismal i, mullant la mà en l’aigua beneïda, feien el Senyal de la Creu tot dient “Sóc cristià per la gràcia de Déu”.
Després de la renovació del seu baptisme, ben alegres, tots van anar a fer un petó als seus pares. Més avançada l’Eucaristia, mossèn Rafael Serra, el rector de la parròquia els va convidar a pujar entorn de l’altar on van dir tots junts el Parenostre i van estar especialment atents al moment de la Consagració.
Tots dos diumenges l’església va ser ben plena i, tant els nens i les seves famílies, com les persones habituals a la Missa d’aquesta hora, van estar ben contents d’haver viscut una cerimònia tant reeixida i amb un significat tant profund en el procés de participació en la taula del Senyor Ressuscitat.
Felicitats a tothom!